Contact us

Subscribe to the Beyond Sport Bulletin

The email is not valid.

Contact us

+44 (0)20 7240 7700 [email protected]

5th Floor, 110 High Holborn, London, WC1V 6JS 119 W. 24th Street, 4th Floor, New York, NY 10011

Jonge levens transformeren door sport

"Under Armour wil tegen 2030 miljoenen jongeren mogelijkheden bieden om aan sport deel te nemen door zo veel mogelijk barrières weg te nemen."

We kennen allemaal de gezondheidsvoordelen van sporten en die voordelen gaan veel verder dan het fysieke, vooral voor jongeren. Of het nu gaat om een betere lichamelijke en mentale gezondheid, contact maken, bewegen en plezier hebben, een kans om leiderschaps- en teamvaardigheden te ontwikkelen, een kans om persoonlijke grenzen te verleggen of als een pad naar onderwijs en werkgelegenheid: de voordelen kunnen levensveranderend zijn.

Maar voor veel jongeren liggen deze grote voordelen buiten bereik.

Daarom werken Beyond Sport en Under Armour samen om non-profitorganisaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa te steunen die sport gebruiken om jongeren te inspireren en waardevolle levensvaardigheden te leren. Het gaat dan met name om jongeren die minder kansen krijgen of economisch benadeeld zijn.

De nieuwe Point of Purchase-campagne is op 26 juni 2023 gelanceerd in de winkels van Under Armour in het Verenigd Koninkrijk en breidt zich uit in heel Europa. Klanten krijgen de mogelijkheid om aan de kassa te doneren en zo #SportForSocialChange te ondersteunen. Bovendien biedt Under Armour een startfinanciering aan om binnen elke lokale markt meer toegang en kansen binnen de sport te creëren en zo het partnerschap met de gemeenschap te ondersteunen.

Beyond Sport gaat lokale programma's financieren die sport en lichaamsbeweging gebruiken om iets goeds voor jongeren te doen, wat een positieve invloed heeft op hun gezondheid, persoonlijke groei en toekomstige succes.


 DONATIES ONDERSTEUNEN NU AL GOEDE DOELEN DIE GEZAMENLIJK DUIZENDEN JONGEREN BEREIKEN, WAARONDER:

Some descriptionSport en bewegen toegankelijk maken voor mensen met een beperking
Meer te weten komen Fonds Gehandicaptensport

Some descriptionMet sport zetten we jongeren in beweging om positieve keuzes te maken
Meer te weten komen Stichting Life Goals


Sinds 2008 werkt Beyond Sport samen met organisaties die sport en beweging doelbewust gebruiken om gemeenschappen over de hele wereld positief te beïnvloeden. We delen de overtuiging dat sport zoveel meer is dan een spelletje. Daarom zijn we er trots op dat we ons aansluiten bij de inspanningen van Under Armour om miljoenen jongeren de kans te geven om te sporten en barrières te doorbreken. 

Some description

Kunt u niet naar een winkel gaan, maar wilt u toch bijdragen? Klik op de onderstaande link om te doneren.

Some description

Next

British Basketball League Supports Small Black-Owned Businesses